Unikátny slovenský aperitív Bentianna zavítal do Ready After


 

Experimentovanie a snaha priviesť niečo nové niekedy človeka prinúti hlbšie sa zamyslieť. Ak chcete totiž vynikať, musíte sa prispôsobovať podmienkam dnešnej doby. To isté sme si povedali aj u nás v pražiarni Ready After a svoje sily sme spojili s jedinečným alkoholickým nápojom Bentianna.

Aj preto si Vám dovoľujeme predstaviť úplne novú spoluprácu, pri ktorej veríme, že jej výsledný produkt bude čoskoro rozvoniavať aj vo vašej domácnosti. A ak ste milovníkmi kvalitnej šálky kávy, tak ste zaručene na tom správnom mieste.


Bentianna, nápoj stvorený prírodou

Každý dúšok BENTIANNA je malým zážitkom, tancom chutí a vôní. Pri ochutnaní tohto unikátneho alkoholického nápoja na vás čakajú hladivé tóny medu, unikátna kombinácia 13 liečivých byliniek a jemná horkosť horca.

Celý gastronomický zážitok v ústnej dutine doplní šťava z vyberaných odrôd hrozna a pravého Tokajského víno. To všetko sa spolu spája v neopakovateľnej harmónii, v ktorej môžete vždy znovu a znovu objavovať nové príbehy.

BENTIANNA je vytvorená z toho najlepšieho, čo ponúka príroda. Výrobcovia si z nej vzali energiu, silu aj harmóniu, a vložili ich do poctivých sudov po tokajskom víne a barikových sudov. Bez týchto aspektov by nápoj Bentianna nikdy neexistoval a váš pohár by zíval prázdnotou. Takýto scenár sa naštastie nikdy nestane, a okrem skleneného pohára si takúto rozmanitú chuť budete môcť vychutnať aj v šálke.

Káva Barrel Aged, ktorá tu ešte nebola

Barrel Aged je káva, ktorá dozrievala v sudoch po unikátnom slovenskom aperitíve Bentianna niekoľko týždňov – zrnká kávy si počas tejto doby vytiahnu zo sudov všetku sladkú arómu.

Káva s takouto úpravou sa bude samozrejme meniť podľa aktuálnych zberov. Na prvú úpravu kávy týmto procesom bola po viacerých testoch vybratá v spolupráci s naším Brand Ambassador Miroslavom Vrábelom Ethiopia Bashasha Single Farm Speciality Natural Jimma, ktorá disponuje arómou lesných plodov, sliviek, čokolády a nežného dotyku bergamotu.

Po niekoľkých týždňov zrenia v sudoch sa chuťový profil upravil a výsledok je nasledovný – chuť sliviek, vína, čokolády, medu, byliniek a dochuť po trstinovom cukre. Stupeň praženia je omni roast, čo znamená, že je vhodná na espresso, ale aj na filter. 


Spolupráca, na ktorú sme hrdí!

Spolupráca vznikla za účelom priniesť na slovenský trh produkt, ktorý tu ešte nebol. Samozrejme, nezostávame len pri tomto jednom produkte a postupom času vám odhalíme viac.

Preto nikam neodchádzajte a pripravte sa! Ďalšie informácie odhalíme už čoskoro a verte nám, že sa máte na čo tešiť.

Špeciálne poďakovanie patrí nášmu Brand Ambassadorovi Miroslavovi Vrábelovi za pomoc pri vytvorení a testovaní tohto úžasného produktu.

Ste READY? My určite áno, tak ako aj káva Barrel Aged vyrobená s láskou u nás v Ready After.

 
Branislav Petrus 

Košik

0

Žiadne produkty v košíku.